uusia juttuja!


Aika paljon on ehtinyt tapahtua sitten viime postauksen! Tuossa postauksessa listasin asioita joita aion toteuttaa ennen vuotta 2019 ja yksi niistä oli: hanki opiskelupaikka. Aloitin elokuun alussa sisustusalan opinnot ja suunnilleen kuukausi on siis vierähtänyt opintojen parissa. Ja arvatkaa mitä? Olen tykännyt aivan valtavasti ja tuntuu että olen oikealla alalla. Keskiviikkona alkavat Habitare-messut ja olen niistä innoissani. Koulussa ollaan aloitettu ihan perusasioista, harjoiteltu suhdeviivaimen käyttöä, piirretty pohjapiirustuksia ja tehty sisustussuunnitelmia. Ihan oikeita projekteja on myös tulossa, siistiä! Toistaiseksi kaikki asiat on olleet helppoja oppia ja omaksua, ehkä juuri sen suuren kiinnostuksen vuoksi. (no jos ihan rehellisiä ollaan niin pohjapiirustusten piirtäminen ei ole ihan lempijuttuja, itse kun olen metri sinne tai tänne-tyttöjä)

Arkirytmi meni totaalisesti uuteen järjestykseen. Koulua on kolmena päivänä viikossa ja kaksi päivää viikossa on etätehtäviä, mikä onkin hyvä homma luovia juttuja tehdessä. Olenkin aiemmin kertonut kissatyttä Riekusta ja voitte kuvitella kuinka paljon hänestä on apua etäpäivinä. Vesivärikupista on kiva käydä juomassa ja mikään ei maistu suussa niin taivalliselta kuin metalliset viivaimet.

Ei olla päästy vielä tekemään suunnittelujuttuja koneella (mitä odotan innolla). Seuraavassa postauksessa linkkejä ohjelmiin sisustussuunnittelun avuksi ja inspiraation lähteitä.

Mitä teille kuuluu? Puhaltaako näin syksyn tullen muillakin uudet tuulet opiskelun tai työpaikan suhteen?
Marie H kirjoitti...

Oi, ihana kuulla, että olet löytänyt oman juttusi. :)

Jenni kirjoitti...

No niinpä! ^^

Jutta kirjoitti...

Kuulostaapa sinun opinnot ihanan innostavilta!

Jenni kirjoitti...

Joo, en ole koskaan ollut opinnoista näin innoissani :)

Noksu kirjoitti...

Kuulostaa mielenkiintoiselta ja jännittävältä opinahjolta. Onnea opintoihisi.

Jenni kirjoitti...

Kiitti Noksu! Tähän mennessä on ollut tosi helppoa ja kiinnostavaa ja monipuolista,tein kyllä niin oikean valinnan.

Lähetä kommentti

© visual/diary/365. Design by FCD.