19 July 2017

Glitterin kalenteri personal-koossa

planner00

Facebookin Kalenterimania-keskusteluryhmässä oli juttua siitä, että Glitteriin on ilmestynyt myös plannertarvikkeita. Itsellä on tällä hetkellä pocket-koon kultainen Filofax ja olen harkinnut hiukan isompaa kalenteria sillä tuohon Filofaxiin saa kirjoitella todella pienellä käsialalla että saa kaiken mahtumaan.

planner01

Kannet ja sisällöt myydään erikseen. Kokoja on kaksi: pocket ja personal. Valitsin kooksi personalin ja kansissa vaihtoehtoja oli neljästä viiteen), samoin kuin pocket-kokoisissa. Itse kalenteriosioissa oli valinnanvaraa kaksi. Kalenteri alkaa elokuusta 2017 ja sivuja riittää vuoden 2018 joulukuulle. Yhdellä aukeamalla on yksi viikko sekä sen lisäksi kalenterissa on notes-lehtisiä sekä yhteystietoja varten omat sivut.

planner02
planner05

Käytän plannerhommissa Pigman Micron kyniä ja toimii todella hyvin kalenterin paperissa eikä teksti näy ikävästi toiselle puolelle. Ihan mielettömän huippulaatuinen kalenteri ei kaikilta osin ole, reiät ovat hiukan epäsiistit ja osassa kalentereita rengasosio oli hiukan avonainen eli jos harkitset Glitterin plannerin ostamista, tarkista että renkaat menevät kunnolla kiinni. Muutoin olen oikein tyytyväinen ostokseeni! Tämä ei ole maksettu yhteistyö mutta jos liittyy Glitter Clubiin, saa 25 % alennuksen loppusummasta. (ja ostoksen jälkeen taas uuden 25 % alennuksen). Asioin Forumin Glitterissä ja ystävällinen myyjä kertoi että plannertavaraa on tulossa enemmänkin myyntiin ensi viikolla. Niin ja hintaa tuolle setille tuli 22,50€ alennuksineen.

(plannerin käytöstä on tulossa vielä oma postauksensa)

8 comments

 1. Tuo kalenteri näyttää suloisen söpöltä. Ihanan värinen. Innolla odotan postaustasi plannerin käytöstä. :)

  ReplyDelete
 2. Hypistelin Glitterissä alkuviikosta myös kalenteria, mutta oli sen verran kiirus, että en ennättänyt pauneutumaan asiaan sen paremmin.

  Kivalta näyttää!

  ReplyDelete
 3. Kiitos Jenni vinkistä! Parhaillaan etsin jotain ihanaa ja inspiroivaa, mutta kohtuuhintaista kalenteria ja tämä voisi olla juuri sitä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä on saanut jonkin verran negatiivista huomiota osakseen Kalenterimanian keskusteluissa mutta itse olen oikein tyytyväinen. Ainakin paperi on paksumpaa kuin yleensä käyttämässäni Filofaxissa.

   Delete
  2. Kävin sitten tänään tänään hakemassa itselleni itseasiassa ihan samanlaisen kalenterin kuin sulla... :) Viikkoaukeamat on mun käsialalle ehkä vähän liian ahtaita, mutta on se vaan muuten niin kiva, että pakko oli. Ja ehkä sitä voi skarpata sen käsialan koon kanssa...

   Delete
  3. Jee Muusa, sulla on hyvä maku ;) Yllätyt vielä kuinka pieneksi käsialan saa muuttumaan. Ja aina voi tehdä kalenteriin lisäsivuja jos tuntuu että on paljon asiaa.

   Delete

Designed by: Natalie Groth