05 March 2017

arkikuvahaaste 3/7


Kuluneen viikon aikana oli aikomuksena kuvata arkea töissä mutta se jäi kiireen vuoksi. Minulla on työsoppari kesäkuun loppuun saakka ja pitämättömiä lomia vaikka kuinka. Jos hyvin käy, lomailen myös maaliskuun viimeisellä viikolla. Olen kiitollinen siitä, että töitä on vain arkisin ja viikonloput ovat vapaata. Miltei poikkeuksetta vietän lauantait Helsingissä, välillä ystäviä treffaten ja toisinaan, kuten eilen, tein täsmäiskun omassa seurassani ennalta suunniteltuihin paikkoihin. Kävin Taidehallissa katsomassa Grönlund-Nisusen Grey Area-näyttelyn. Tykkäsin! Näyttely on avoinna tänään vikaa päivää joten tiukille meni. En ollut aikaisemmin käynyt Taidehallissa ja rakastuin sen kompaktiin kokoon.

greenday

Taidehallin lisäksi kävin myös Plantagenissa ostamassa kasveja ja tulppaanikimpun. En ole kauhean taitava hoitamaan kukkia/kasveja, mutta tuossa ylhäällä näkyvässä kasviyhdistelmässä oli sellaiset for dummies-ohjeet ja suurella todennäköisyydellä saan sen pysymään hengissä pohjoisikkunalla.

pacman

Ja kun on tapana innostua milloin mistäkin niin sain pakkomielteen ostaa ristipistokangasta, lankoja ynnä muuta(Hobby Pointista). Kotoa löytyi yksi kirja jossa oli niin simppeleitä ohjeita että ehkä tumpelokin onnistuu. Tuosta vaaleanpunaisesta hahmosta on tulossa siis Pacman, sitä pelattiin 80-luvulla aina yömyöhään. Kirppikseltä olen löytänyt edullisesti muliinilankoja ja niitä kehyksiä joihin kangas pingotetaan (kyllä huomaa että on Jennillä termit hallussa). Olen sellainen kodinhengetär-wannabe joka osaa haaveissaan leipoa, tehdä käsitöitä ja olla muutoinkin esimerkillinen, mutta totuus on jotain muuta :D Olen ehkä enemmän "Ei mennyt niinkuin Strömsössä"-ihminen.

6 comments

 1. Voi miten herttaiset kuvat jälleen. <3

  Minäkään en osaa pitää viherkasveja hengissä, mutta siitäkin huolimatta ostin viikonloppuna keittiön hyllylle muratin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Marie ^^ Olen viisastunut viherkasvien suhteen siinä määrin, että en enää osta isoja ja kalliita kasveja :D

   Delete
 2. Kauniita kuvia! ♥︎ Ja hauskaa kun olet kokeillut ristipistelyä, se on harrastus joka on kulkenut elämässäni ikuisuuksia ja yhä vain tulee kausia jolloin innostun jatkamaan miljoonia keskeneräisiä projektejani. :)

  ReplyDelete
 3. Kiitti Miia ♥︎ Hauskaa näpertämistä tuo kyllä on ja saa ainakin näin aloittelijana olla kieli keskellä suuta jo helpompienkin mallien kanssa :D

  ReplyDelete
 4. Kauniita kuvia!
  Kiva kun jätit kommentin blogiini niin löysin tänne. Mielestäni on kiva löytää uusia kivoja blogeja ja pidän paljon blogistasi. Tulen varmasti uudelleenkin vierailemaan täällä.
  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ja samoin sinulle, ihanaa sunnuntaita ^^

   Delete

Designed by: Natalie Groth