26 February 2017

arkikuvahaaste 2/7

duärtoppenigen Arkikuvahaaste, päivä II. Asun vanhassa talossa ja alakerran putkien kanssa on aina vähän ongelmia jos pakkasta on enemmän kuin -15 astetta. Niinpä minulla on tapana katsoa miltei ekana herättyäni lämpötila. Sen jälkeen laitan veden kiehumaan, mittaan kahvin pressopannuun, laitan ajastimen päälle ja menen vessaan. Laitan koneen päälle heti aamusta (paha tapa!) ja juon kahvin ja syön aamupalan lukien blogeja ja sähköposteja.

aamukahvilla

Pidän pienimuotoista päiväkirjaa ja henk.kohtaisiin juttuihin on käytössä Filofax pocket-koossa. Nyt on jäänyt paljon asioita kirjoittamatta ja siksi aukeama näyttää tyhjältä. Tänään oli tarkoitus mennä Ikeaan mutta T on kipeänä ja reissu peruuntui :/ Ehdin jo epätoivoisena ehdottamaan että laitetaan T kärryyn tai sänkyosastolle (eli vuodeosastolle) lepäämään. Ei suostunut :D

goldenfilofax

Kohta alkaa se todellinen arki (olen ollut tämän viikon lomalla) joten voi olla että tulevat kuvat tuovat esiin enemmän mm. duuniarkea. Tartu ihmeessä haasteeseen, tykkään lukea ihmisten elämästä niitä ihan tavallisia asioita ^^

2 comments

  1. Miekin tykkään tämmöisistä arkihaasteista, pitäisiköhän napata? Siulla on niin inspiroiva kuvaustyyli ja nää sävymaailmat.. tuollainen kalenteri olisi kyllä huippu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nappaa ihmeessä, nämä on minusta ihan parhaita haasteita ^^ On ollut vähän ongelmia kuvien kanssa, tämä läppäri vääristää jotenkin värit ja tabletilla ja puhelimessa näyttää ihan erilaiselta :/ Mutta kiitti :)

      Delete

Designed by: Natalie Groth