22 January 2017

01/2017

tammikuu 2017 (1)

Tammikuu on alkanut hyvillä fiiliksillä. Heinäkuussa aloittamani dieetti on kestänyt miltei puoli vuotta ja kilogrammoja on pudonnut 16. Opettelen juomaan kahvin lisäksi myös teetä. Teemaan tee on ollut mielenkiintoinen uusi tuttavuus ja teesuosituksia otetaan kiitollisuudella vastaan. Plantagenista ostin kotia kaunistamaan vahakukkia ja se oli hyvä ostos, kukat kestivät kauniina kolme viikkoa. Saavutin Ingressissä vihdoin ja viimein kasitason.

Untitled design Vekkihameessa olen asunut käytännössä jo koko tammikuun, täytyy käydä ostamassa pari kokoa pienempi rungon kutistumisen vuoksi. Ihastuin Livboxista saamaani Lumenen valopisaroihin, tuote on ollut päivittäisessä käytössä. Eilen vierailin Ateneumissa Amedeo Modiglianin taidetta katsomassa ja vaikka taide ei aina tekisikään suurta vaikutusta, on Ateneumissa paljon pieniä yksityiskohtia jotka miellyttävät silmää. Sain myös ekaa kertaa ikinä Stockalla huonoa palvelua ja laitoin asiasta palautetta eteenpäin. Laitan toki aina myös positiivista palautetta tai annan kehut henkilölle itselleen.

Minut löytää nykyään Instagramista visual.diary.365

10 comments

 1. Itsellä ainakin ollut jasmiinitee viime aikoina iso suosikki. Myös Gingseng oolong, jos yhtään tykkää lakritsin vivahteista. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täytyykin testata, kiitos vinkistä ^^

   Delete
 2. Hyvää alkanutta vuotta!

  Maailman Parasta Teetä on saksalainen "Heisse Liebe", sekoitus vaniljaa ja vadelmia. Kotimaan marketeista saatavista pidän eniten Twiningsin vaniljasta (se on tosin hieman huonontunut viime vuosina) ja Nordqvistin Muumi-teetä (ei rooibos, vaan se toinen).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Laura ja kiitti vinkeistä ^^ Mun teenjuontiurani kyllä taisi tyssätä pariin kertaan, ei vaan uppoa :D

   Ja ihanaa alkanutta vuotta sinullekin :)

   Delete
 3. Kuulostaa ihan huipulta tuo sinun painonpudotuksesi. Wau! Olo on varmasti mitä mainioin. Ihanan herkkiä kuvia olet jälleen napsinut arjestasi. Kohta on tammikuu ohitse, mutta siltihän sitä voi toivottaa hyvää alkanutta vuotta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noksu, ihan huippua on ollutkin! Olo on energisempi kuin ennen ja toki vaatekoon pieneneminen hymyilyttää myös ^^ Ihanaa alkanutta vuotta sinulle :)

   Delete
 4. Minä olen etsinyt kaupoista koko talven Twiningsin omena/vaniljateetä, johon vuosi sitten ihastuin, mutta eipä ole tullut missään vastaan.

  Pst. Aloin seuraamaan sinua Instagramissa, kiva että olet jälleen siellä! (mariehoo_)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Välillä käy niin että löytää uuden suosikin ja sitten sitä ei löydykään mistään. Mulla käy niin usein vaatteiden ja esim. tuoksuvien tuotteiden kanssa.^^

   Delete
 5. Minä rakastin sitä Yogi -teen chilin makuista teetä, kokeile sitä!

  Stockmannilla on aina huono palvelu. Niiden myyjien asenne on aina surkea!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yogi-tee onkin tuttua. Olen aina saanut loistavaa palvelua Stockalla, nyt oli eka kertaa kun sattui hiukan erikoinen myyjä :D

   Delete

Designed by: Natalie Groth