23 October 2016

parasta just nyt!Mihin ihmeeseen päivät katoavat? Käytännössä en ole ehtinyt muuta tekemään kuin käymään töissä ja nukkumaan. Rahaa on jäänyt säästöön ihan mukava summa, ja tänä vuonna päätin ostaa itselleni joululahjoja jo vähän etukäteen. Perjantaina lähti tilaukseen Look Fantasticin adventtikalenteri. Niin, ja en siis vietä joulua sen kummemmin mutta tykkään lahjoa vanhempia, työkavereita (kivoja!) ja ystäviä ja itseäni. Vietättekö te joulua?

Joo mutta oli tarkoitus kertoa niitä kivoja juttuja!

Lasten ilmeet kun heille on keksinyt jotain yllättävää. Niiden kiitollisten hymyjen voimalla jaksaa kaiken sen negatiivisen jota työssä valitettavasti joutuu kohtaamaan. Töissä siis, omia ei ole eikä tule.

-11 kg kolmessa kuukaudessa. Minulta on jo muutaman kerran kysytty kahvilassa käydessä että "voidaanko me mennä tonne, tuleeko sulle paha mieli kun et voi syödä kakkua?" joo, ei tule eikä tee edes mieli. Tästä voinee päätellä että valkoisesta sokerista vieroittautuminen on sujunut hyvin.

Syksy! Ihanan viileää ja ulkona niin kaunista. Nyt kun lehdet ovat pudonneet puusta niin keittiön ikkunasta näkee järvelle saakka. Ja putoilevat lehdet ovat ihania. Puhumattakaan lehtikasoista.

Se kun saa töissä suunnitella ja toteuttaa taidehommia. 

Kirjeet, valokuvat, Blindspot, dokumentit.

Kynsilakat, neuleet, mekot. Inspiroivat blogit ja ig-tilit. Unet.

5 comments

 1. Mä oon sun blogia monen monta vuotta lukenut, mutta en ole koskaan kommentoinut mitään, vaikka se on monesti käynytkin mielessä. Tänään päätin ihan oikeesti kommentoida! Mun mielestä sun blogi on aivan ihana ja pidän sen yksinkertaisuudesta. On kiva lukea pieniä hetkiä elämästä ja kaikki tässä blogissa on älyttömän kaunista (varsinkin kaikki kirjejutut)! Tästä blogista vaan tulee hyvälle mielelle. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Maija,

   Ja olen niin iloinen että kommentoit vihdoinkin. Kiitos paljon palautteesta, simppeli tyyppi, simppeli blogi :D Ilahdun aina kommenteista ^__^

   Delete
 2. Kaikenlaista mukavaa! Tuossa kuvassakin on niin ihanat värit ja tunnelma.
  Kyllä, joulua vietän ja rakastan melkein kaikkea jouluun liittyvää, itse asiassa jopa shoppailua täpötäysissä liikkeissä, mutta nykyisin lahjat joita annamme ovat kaikki hyötylahjoja, esim. itsetehtyjä villasukkia.
  Itselle annetut lahjat ovat myös tärkeitä. :)

  ReplyDelete
 3. Tämä oli mainio postaus. Levisi hymy huulille lista kivoista asioista :) Tuo sinun painonpudotus on ihan mieletön juttu. Varmasti muutoksen huomaa omassa kehossa ja terveydentilassa huikealla tavalla. Itse ainakin huomasin, kun 10 kiloa sain karistettua pois. Itsetunto koheni myös.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, onhan sitä nyt 14 kg kevyempänä...noh vähän kevyempää! :D Mulla suurin motivaattori on se, että vaatteet istuu hyvin ja se on tässä puolessa välissä projektia jo saavutettu!

   Delete

Designed by: Natalie Groth