22 September 2016

viikonloppu, jeejeejee!

flowers

Kodin siivosin jo eilen, risti seinään! Tänään töitä oli seiskasta kahteentoista ja fillaroin kohti kirppistä matkan varrella Ingressiä pelaten. (latasin kesällä Pokemon Go:n puhelimeen mutta en jaksanut innostua sitten kuitenkaan siitä). Hain kukkakaupasta neilikan ja harsokukkaa, suosikkini! Kehtaisikohan ensi kerralla pyytää ettei niistä tarvitse tehdä mitään taiteellista, puran miltei poikkeuksetta kaikki kimput ja asettelen ne mieleiseksi.

Töissä on alkutahmeuksien jälkeen ihan kivaa ja muutenkin elämä hymyilee vaikkei tässä mitään suurempia juttuja ole tapahtunut, paitsi ehkä laihtuminen ja syksy! Lisää kylmiä syyspäiviä kuten tänään, tykkään!

Loppuun vielä ehkä yksi visuaalisesti (ja noin muutenkin mielenkiintoinen) kauneimpia musiikkivideoita.

7 comments

 1. Hei, mukavaa kuulla sinunkin kuulumisia! Viikko on mennyt nopeasti ja vaikka ei tässä mitään erityisen kiirettä ole ollut, mutta ohjelmaa sen verran kuitenkin, että ihanaa toden totta että viikonloppu on jo ihan nurkan takana. Mukavaa viikonvaihdetta sinulle!

  ReplyDelete
 2. Hei, pitkästä aikaa minäkin lukemassa blogeja! :) Ihanan kukan ostanut ja ilman muuta rohkeasti sanomaa, ettei tarvi sitoa mitenkään erikoisesti, kun sä itse asettelet ne. :)
  Kukahan mut kans "laihduttais", kaikki herkku ku on vaan hyvää ja lihottavaa!?
  Mukavaa viikonloppua! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta puhut, olisi tosi jees jos saisi syödä mitä vaan lihomatta :D Ihanaa viikonloppu sinulle Kata :)

   Delete
 3. Kiitos tästä musiikkivideovinkkauksesta, tykkäsin paljon!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee! Ja en ole unohtanut sinua ^__^

   Delete
 4. Mukava kuulla, että elämä hymyilee. Ei se aina mitään ihmeellistä tarvitse, että tuntuu hyvältä. :) Laihtuminen tuottaa myös ääretöntä iloa, sillä saa huomata kuinka vaatteet alkavat tuntua väljiltä ja kuinka omassa terveydessa huomaa parantumista.

  ReplyDelete

Designed by: Natalie Groth