15 May 2016

metsäretkellä

metsäretkellä

Vietettiin äitienpäivää poikkeuksellisesti helatorstaina ja lähdettiin pienelle metsäretkelle. Olin ollut vatsataudissa edellisenä päivänä ja kunto oli vähän heikko mutta hienosti jaksoin. Miten rauhoittavaa voi olla metsässä haahuilu, en muista koska viimeksi olisin ollut metsässä, aika huolestuttavaa. Lapsena asuttiin metsässä kirjaimellisesti koko ajan, kotona käytiin vain pakon edessä eli syömässä ja nukkumassa. Eväitä ei ollut mukana mutta ensi kerralla sitten!9 comments

 1. Vai ollaan siellä oltu kipeenä! Onneksi nyt terveenä jo. :) Toivotaan myös parempia kelejä, että pääsee metsään samoilemaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, vatsatauti iski miltei heti kun aloitin työt uudessa päiväkodissa ^__^ Kesäkuussa pitäisi olla vapaata, menen kyllä varmasti metsään ja eväiden kanssa :D

   Delete
 2. Mukavaa kuulla sinustakin! :) Ihana tuo sinun profiilikuva!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee! Hengissä ollaan, tuo yht'äkkinen työhönpaluu vei vähän voimia mutta nyt on jo tottunut työntekoon :D Ja kiitos!

   Delete
 3. Onpa kaunis kuva!
  Minäkin vietin lapsena paljon aikaa metsässä... Ihania muistoja. Nyt asutaan taas lähes vuosikymmenen tauon jälkeen vähän vähemmän urbaaneissa maisemissa ja metsään pääsee helpommin - tuntuu kivalta ja jotenkin oikealta. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täällä on metsää ihan lähellä mutta olen arkaillut (vaikka muuten hurjan rohkea olenkin, hih!) yksin metsään menemistä. Kesäkuussa pitäisi olla sen verran vapaapäiviä että ei muuta kuin retkelle :)

   Delete
 4. Auts! Mahatauti on mitä viheliäisin tauti mitä voi olla. Onneksi olet siitä toipunut. Minä ihastelin myös tuota uutta profiilikuvaasi. Sinulla on kauniit hiukset.
  Minä pidän sellaisista metsäretkissä ettei tarvitse patikoida hiestä märkänä. Sellainen rauhassa käyskentely, luontoa tutkiskellen ja ääniä kuunnellen. Niin ja tietysti eväät mukana.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo ja tuo oli sellaista laatua että veti olon useaksi päiväksi todella heikoksi, tipuin töissä tuolilta ja veitset tippuivat maahan ja mitä vielä :D Tuo "profiilikuva" on vain piirustus, päätin vaihtaa sen pupun tilalle. Metsässä haahuilu ja fiilistely on parasta, en tykkää suorittamisesta oikein missään tilanteessa paitsi tietenkin työasioissa jos on pakko :)

   Delete

Designed by: Natalie Groth