21 May 2016

kirjalöytöjä kirppikseltä

fleamarketdinds

Tänään on ollut aamusta saakka sellainen fiilis, että tästä päivästä tulee hyvä! Eilen käytiin leikkipuistossa lasten kanssa ja käveltiin sinne pienen metsän läpi. Tuo pienenpieni metsäalue on parinsadan päässä kodista, miten minulla on jäänyt tuollainen huomaamatta. Fiilistelin jo aamulla meneväni tuonne pikkumetsään eväsretkelle! Ihan aamusta suuntasin kuitenkin kohti Keravaa ja paria kivaa pikkukirppistä ja löysin kirjoja tosi edullisesti.

ingenreklam

Yrttikirja oli loistava löytö ja maksoi vain euron! Kirja on taitettu niin kauniisti että ei tosikaan, karkkia silmille! Mariela Sarkiman Hair Bible oli hinnaltaan 0,50 €, joten ei sitä voinut kirppispöytäänkään jättää.

yrtit

Karin Holmbergin Kirjo ja korista pientä ja suurta pitää sisällään kasan kauniita kuvia sekä niin simppeleitä ohjeita, että jopa saatan onnistua toteuttamaan muutaman suloisen jutun. Lisäksi ostin yhden pokkarin jossa selvitellään murhajuttuja, kevyttä kesälukemista laiskoille kesäpäiville.

8 comments

 1. Kirjoja on paljon myynnissä kirppareilla ja silti en niitä pahemmin ole katsellut enkä ostellut. Ehkä jatkossa tulee niitäkin silmäiltyä sillä silmällä. Minulta itseltä puuttuu kirja kesäloma lukemiseksi. Vielä en tiedä, että millaisen kirjan tahdon lukea. Parin viime vuoden aikana olen hiukan alkanut lukemaan dekkareita. Luen parhaillaan Peter James nimisen kirjailijan dekkareita.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen ostellut kirjoja aina silloin tällöin kirpuilta ja välillä hakenut lukemista kirjaston vaihtohyllystä. Eilen osui nuo kirjat niin hyvään hintaan etten malttanut olla ostamatta :)

   Delete
 2. Kirppareilta tekee kyllä aivan ihania löytöjä välillä! Mun isosiskoni on kauhea lukutoukka ja puolet hänen kirjoistaan on ostettu kirpputoreilta :D Mä yleensä tarkastan kaikki kirjapinot, mutta harvoin ostan mitään, koska tykkään lukea ennemmin kirjaston kirjoja.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä taas harvoin haen kirjastosta kirjoja lainaan kun olen sellainen huithapeli että unohdan palauttaa ne ja tulee siis edullisemmaksi ostaa ne kirpulta kuin maksaa sakot :D

   Delete
 3. Miten mä en ole ikinä älynnyt tutkailla kirppareiden kirjavalikoimaa?! Divareissa tulee käytyä joskus, mutta englanninkielinen valinta on usein suppea omien kiinnostuksenkohteiden osalta. Kirppareilta voisikin löytää aarteita, hmm... Ja suosittelen metsäpiknikkiä nyt kun itikkakanta ei ole vielä räjähtänyt, me käymme metsässä usein istuskelemassa ja se on tunnelmallista ja rauhoittavaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kannattaa pitää silmät auki kirpulla, sieltä voi tehdä löytöjä! Tosin sieltä tuskin löytää sitä mitä lähti hakemaan :D

   Delete
 4. Voi miten kivoja löytöjä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä, ja nämä olivat vielä todella edullisia :)

   Delete

Designed by: Natalie Groth