29 May 2016

Kalenterimania | Happy Planner

enjoy

Tilasin uuden kalenterin huhtikuun lopulla Klemmarikellarista (jossa on muuten ehkä miltei maailman paras asiakaspalvelu!) Pienen vertailun jälkeen päädyin Happy Planneriin ja laitoin sähköpostia Klemmarikellarin Jonnalle, joka lupasi tilata haluamani kalenterin, jee! Toimitustavaksi valitsin Ärrä-paketin, VIRHE! Paketti taisi olla matkalla neljä tai viisi päivää ja se on kuulkaas pitkä aika neiti Hätähousulle. Tosin tuo kalenteri alkaa vasta heinäkuusta joten todellista kiirettä ei ollut. Mutta kivaa päästä koristelemaan sitä jo etukäteen! Nyt vaan washiteippikätköt esiin!

lovingeating

En tähän liitä hurjaa määrää kuvia, postauksen lopussa on video jossa esitellään koko kalenteri.

august2016

Happy Planner on todella monipuolinen ja muokattavissa oleva kalenteri, esimerkiksi noita "rinkuloita" on saatavilla monissa eri väreissä ja eri kokojakin löytyy. Kannet voi myös halutessaan vaihtaa ja kalenteriin on saatavilla erilaisia lisäosia, kuten resepti, fitness ynnä muita.

20162017

Kannattaa katsoa video, jokaisesta Happy Plannerista löytyy oma video joten ei tarvitse ostaa sikaa säkissä.


6 comments

 1. Oi oi oi. Nämä kalenterit ovat NIIN kauniita.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niinpä! Pitää olla tarkka koristeluiden suhteen ettei mene koko kalenteri pilalle ;D

   Delete
 2. Oooooooh! Apua! Haluan, eikun TARVITSEN! Mulla on tällä hetkellä käytössä Lilly Pulitzerin peruskalenteri, mutta siinä ei meinaa riittää tila! D: Tuollainen olisi niiiiin ihana <3 :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minäkin halusin, en tarvinnut :D Tuossa on aika hurjasti tilaa Filofaxiin verrattuna! Pitikin googlettaa Lilly Pulitzer, ihan uusi juttu mulle :)

   Delete

Designed by: Natalie Groth