10 April 2016

parit paketit

Terve! Olen ollut viime aikoina aika vähän täällä interwebsin ihmeellisessä maailmassa ja blogien lukeminen ynnä kommentointi on jäänyt kokonaan. Eikä ole omakaan blogi päivittynyt viikkoihin.

packages

Tänään pakkasin vihdoin ja viimein Noksun arvontavoiton ja huomenna se matkustaa eteenpäin. Facebookin Kalenterimania-ryhmässä lahjoitin washiteippejä, sellaisia joita olen käyttänyt vain muutaman metrin ja pakkasin samantien myös washit matkaan.

Privaattielämän kuulumisia: maaliskuussa olin vanhassa duunipaikassa erityislasten parissa ja nyt huhtikuussa olen tehnyt duunia Maija Poppasena eli lastenhoitajana. Olen ollut alle metrinmittaisten ryhmässä ja en lakkaa ihmettelemästä kuinka paljon vasta 1 1/2 vuotias lapsi osaa jo kaikkea! Ja on tässä muutamat raivarit nähty kun nämä pienet ihmiset haluavat pukea itse ja jos jalat laittaa hihoihin ja jalkoja ei sitten saa minnekään ja hikikin vielä tulee niin ei ole helppoa ei. Teen näitä duuneja sijaisena ja etsin jatkuvasti muuta, nuo pikkuihmiset ei ole yhtään minun juttu vaikka ihania ovatkin.

Mitä teille kuuluu?

6 comments

 1. Mäki tykkäsin olla päiväkodissa elle 3-vuotiaiden ryhmässä, mutta en sellasta kyllä työkseni tekis kuin hetken aikaa :) Tsemppiä töiden hakuun! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti Niina :) Joo, en mä ihan loppuelämää ajatellut tuolla viettää, lapset on hauskoja mutta en oo yhtään äidillinen tyyppi :D

   Delete
 2. Juu, ne pikkulapset ovat idearikkaimpia veitikoita, se on tullut huomattua munkin iltiskerhoryhmässä :D Tosin itkupotkuraivareita meillä vetelevät hiukan vanhemmat tyypit ;) Vaikka iltismuksuja rakastanin, on kaksi kertaa kuukaudessa ihan riittävä aika touhuta pienempien kanssa, haha! Tsemppiä muksujen kanssa, kyllä se siitä kunhan vaan keskittyy ja pitää pään kylmänä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, itkupotkuraivarit tulee milloin mistäkin syystä, iästä riippumatta :D Onkohan sitä itse joskus ollut samanlainen?

   Delete
 3. Anteeksi siitä, etten ole mitään ilmoittanut sinulle, että pakettisi saapui perille jo hyvän aikaa sitten. Paketin sisältö oli ihana ja toivottu. Niin ja sitä olen jo hyödyntänyt.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla että saapui perille :) Anteeksi ankea paketointi :(

   Delete

Designed by: Natalie Groth