17 April 2016

arkijuttuja

00

On tuntunut vähän hullulta palata työelämään kun on "laiskotellut" kahdeksan kuukautta. Mikään vakkaripaikkahan tuo nykyinen paikka ei ole, teen sijaisuuksia tarvittaessa ja toistaiseksi olen tehnyt niitä maaliskuun lopulta tähän päivään saakka, muutamaa lomapäivää lukuunottamatta. Tulevalle viikolle töitä on näillä näkymin maanantaina ja perjantaina mutta aika varmasti työtä saa halutessaan tehdä myös ti-to. Koska sijaistan, hypin jatkuvasti ryhmästä toiseen, opettelen lasten nimiä ja yritän mielessäni yhdistää heitä vanhempiinsa ja sisaruksiinsa.

ddrops

Keskiviikkona oli vapaata ja treffattiin Miran kanssa Helsingissä. Ostin jonkun verran kaikkea askartelusälää, kortteja ja washiteippejä. Tilasin Happy Plannerin ja tottakai se täytyy koristella, joten askartelutarvikkeiden ostaminen oli täysin perusteltua vai mitä? Tänään innostuin askartelemaan art journalia, mutta koska ei ollut kotona kontaktimuovia enkä jaksa pyöräillä kilometrin päähän ostamaan sitä, jäi askartelu vähän vaiheeseen. Mutta hei, valmiiksi suunniteltu on puoliksi tehty!

askartelusälät

Ostin uuden maton keittiönpöydän alle. Ja koska olen aika sotkuinen, on tuota paperisilppua pöydön lisäksi lattialla. Pinkeissä laatikoissa on kaikkea askarteluun liittyvää, olen minimoinut tavaran määrää ja yrittänyt lajitella samat asiat, kuten esimerkiksi postimerkit yhteen ja samaan paikkaan.

sotku

En osaa olla siististi joten pöytä näyttää tuolta, ks. kuva yllä. Houkuttaisi tehdä blogille uusi ulkoasu, mutta työssäkäynti "vähän" jarruttaa.

IHANAA ALKAVAA VIIKKOA KAIKILLE!

11 comments

 1. Matto näyttä kertakaikkisen ihanalta.

  Hei, ihanaa viikkoa myös sinulle. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, minäkin tykkään vaikka tuo onkin aika kesyn värinen :) Kiitos, vietä sinäkin mukava viikko :)

   Delete
 2. Replies
  1. Kiitti Isla Sofia ja kiva kun kävit vierailulla ^_^

   Delete
 3. Tästä tuli puhtia alkaa järjestää omia askartelujuttuja... kaikenlaisia pikkulaatikoita olen jo projektia varten hamstrannut, mutta ne kuuluisat työt rajoittavat ryhtymistä täälläkin. :) Kivaa viikkoa sinullekin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Askartelujutut ja järjestely, päättymätön tarina :D

   Delete
 4. Oon miettinyt ostavani tuota toisessa kuvassa näkyvää kuviosettiä, mutta aina se vaan jää kauppaan. Saisiko siitä jotain inspiraatio-käytössä-olevaa kuvaa? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tarkoitatko tuota sabluunaa?

   Delete
  2. Eivätkö ne kaikki olleet samassa paketissa? Ainakin näin muistelisin.. Mutta sitäkin kyllä! :D

   Delete
  3. Juu, ei olleet samassa pakkauksessa! Olen tekemässä postausta aiheesta mutta voin kertoa, että: olen lähettänyt ihan perinteisesti postia, sis kortti sekä kuori ja kahdesta kortista olen tehnyt vihkoja eli leikannut sopivan kokoiset kannet, päällystänyt kontaktimuovilla tai laminoinut ja tehnyt nyöristä kiinnityssysteemin.

   Delete
  4. Ja näistä "vihkoista" tuli aika kivoja!

   Delete

Designed by: Natalie Groth