10 February 2016

sateisen päivän askartelut

homemessyhome

Blogi on jäänyt viime aikoina vähälle huomiolle, on ollut kaikkea muuta. Valon määrän lisääntyminen on vaikuttanut positiivisella tavalla ja virtaa on riittänyt ihan eri mittakaavassa kuin kuukausi sitten. Aamulla on ollut fiilis, että on pakko päästä lenkille ja raittiiseen ilmaan ja aamureippailut ovat antaneet energiaa loppupäivälle. Mitäs muuta? Olen viime aikoina kuluttanut rahaa ehkä vähän liikaa kodin sisustamiseen ja nyt päätin pihistellä loppukevään. Saa nähdä mitä siitäkin tulee!

Löysin kirpulta MollieMakes-lehden ja askartelin muutamat kirjekuoret lehden sivuista. Askarteluroinaa on edelleen hirvittävät määrät, joten ajattelin tehdä kirjeitä jo "puolivalmiiksi" jonkin teeman ympäriltä. Postcrossingaikoihin tuli hamstrattua kirppareilta kortteja ja niitä on varastossa sadoittain, voi ei! Onneksi voin lahjoittaa askartelusälää leikkikoululle, pienet saavat ihania tarroja ja papereita ja minä pääsen niistä eroon, jee!

edit 11.2 Tässä kuvaa siis kuorista jotka askartelin ;)

3envies

7 comments

 1. Oi, oisko lukijoille luvassa vähän kuvasaldoa valmiista kirjekuorista? ;)Miksi tahdot askartelusälästä eroon? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, on ne tuossa suunnilleen keskellä kuvaa. Mulla on ihan liikaa kaikkea, ei ehdi yhden ihmiselämän aikana kuluttaa niitä :D

   Delete
  2. Asia korjattu! Kiitos neiti Tarkkasilmä :)

   Delete
  3. Aa aivan en tajunnut ollenkaan että ne olivat ne kuoret! hihi kiitos lisäkuvasta ;)

   Delete

Designed by: Natalie Groth