15 February 2016

aamulenkillä

Näyttää vahvasti siltä, että tulen jatkossakin lisäämään blogiin näitä aamulenkkikuvia. Toistaiseksi olen pyrinyt tässä ihan lähistöllä mutta silti olen saanut monta tuntia kulutettua ulkoilmassa. Ihan parasta kun ei ole kiire minnekään ja voi vaan fiilistellä luontoa ja säätä!

snow
pitkospuut
kivet
järvi
portaat
linnutonkivoja
5
Kävin Tuusulanjärven Natura-alueella, kengät saivat vähän kosteutta kun hiippailin pitkospuita pitkin kohti lintutornia. Lintutorni oli maalattu uuteen uskoon ja mutta onneksi paikka oli suht siisti lukuunottamatta noita töherryksiä. Lintuja en kyllä bongannut mutta tulipahan kuvattua järveä hiukan eri vinkkelistä kuin yleensä.

Harrastatteko te aamulenkeillä käyntiä?

6 comments

 1. En varsinaisesti harrasta aamulenkkeilyä, mutta kuljen työmatkat kävellen. :) Kivasti herää ja on ihanaa tosissaan katsella ympärilleen. Ihan erilailla tekee ympäristöstä havaintoja kuin jos pyöräilisi tai istuskelisi autossa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta, kävellessä huomioi asioita ihan eri tavalla!

   Delete
 2. Upeissa maisemissa lenkkeilet! Tekis kyllä itselleni hyvää tuollainen. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei ihan joka aamu kuitenkaan tule lähdettyä mutta kun valitsee jonkun "kohteen" niin lenkistä tulee mielekkäämpi :) Eikä tosiaan tarvitse olla kummoinen kohde, vaikka kirkko, kirjasto tai vaikka kauppa :)

   Delete
 3. Onpas ihania maisemia lenkkisi varrella.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yleensä tuolla on tosi kaunista mutta nyt ilma hiukan latisti :) täytyy napata kuvat keväällä, sitten on oikeasti kaunista!

   Delete

Designed by: Natalie Groth