11 January 2016

you have one unread message

bunnymail

Pupuperhe sai postia Kanadasta saakka! Lähettikö sen perheen isä työkomennukseltaan vai oliko kyseessä kuitenkin kanadalaistunut suomalainen Katri? Nuo kirjeet ja paketti ovat ihastuttava lisä nukkekotiin, kiitos tuhannesti. Tykkään niistä aivan valtavasti ja ne sopivat tuonne nukkekotiin kuin nyrkki silmään. Postilaatikko on vielä askartelematta!

heihei

Kirjekuori piti sisällään kaikkea ihan just mun näköistä, jee! Tarroille tulee käyttöä, suurella todennäköisyydellä ne päätyvät kalenterin sivuille (jota olen nyt muistanut urhoollisesti kirjoittaa joka päivä kuluneen vuoden ajan). Katrin kirjeiden ulkoasu on aina tarkkaan mietitty, aina postimerkeistä kirjekuoreen ja kirjepapereista paperipusseihin, sydänsydänsydän!

doll

Yritin kuumeisesti miettiä mitä on sticky notes suomeksi, tarralappuja varmaan mutta se kuulostaa jotenkin hassulta korvaan. Tarralappuja tai sticky noteseja, nekin sopivat kalenteriin. Tänä vuonna on poikkeuksellisesti käytössä Muumi-kalenteri Filofaxin sijaan. 

känädä
makestickersnotwar

Ja koska olen kierrätystyttöjä henkeen ja vereen, niin itse kirje tulee myös uusiokäyttöön, siitä saa tehtyä montakymmentä kaunista tarraa! Mehän ollaan Katrin kanssa kirjoitettu hyvinkin hitaaseen tahtiin, mutta nyt päätin yllättää itseni (ja Katrin) ja vastata ystävänpäivään mennessä. Deadline painaa päälle, hihhii!

1 comment

  1. Voi miten ihanan suloisia juttuja kirje on sisältänyt.

    ReplyDelete

Designed by: Natalie Groth