19 November 2015

postia veteraaneille


Näin Postin sivuilla  KIITÄ JA ILAHDUTA VETERAANEJA-kampanjan ja tiesin heti, että tähän osallistun. Posti haastaa kaikki suomalaiset lähettämään kiitoskortin veteraaneille itsenäisyyspäiväksi. Postin toivomuksena on vastaanottaa niin monta korttia, että jokainen veteraani saa itsenäisyyspäivänä ainakin yhden kortin. Mutta pidemmittä puheitta, tässä suora lainaus Postin sivuilta:
KIITÄ JA ILAHDUTA VETERAANEJA
Suomi täyttää itsenäisyyspäivänä 6.12.2015 98 vuotta. Itsenäisyyttämme talvi-, jatko- ja Lapin sodassa puolustaneita ja sotiin muilla tavoin osallistuneita veteraaneja on keskuudessamme vielä noin 24000. Heidän ansiostaan Suomi säilyi itsenäisenä. Näiden miesten ja naisten keski-ikä on yli 90 vuotta. Meillä on vielä mahdollisuus kiittää heitä siitä arvokkaasta työstä, jolla he lunastivat Suomelle itsenäisyyden.
Me Postissa haluamme tuottaa veteraaneille iloa ja hyvää mieltä. Näyttää, että arvostamme heidän tekemäänsä työtä.
Haastamme kaikki suomalaiset lähettämään kiitoskortin veteraaneille itsenäisyyspäiväksi. Toivomme niin monta korttia, että jokainen veteraani saa itsenäisyyspäivänä ainakin yhden kortin.
Lähetä korttisi tai kirjeesi viimeistään 25.11.
Lähetä korttisi tai kirjeesi heti, viimeistään 25.11.2015 osoitteeseen Posti Oy, Postikorttikampanja veteraaneille, PL 7230, 00002 HELSINKI. Liimaa kulmaan postimerkki. Viesti on vapaa. Voit halutessasi kirjoittaa viestin nimettömänä. Voit kuitenkin laittaa viestiisi omat yhteystietosi, jos toivot kirjeenvaihtoa viestisi saavan veteraanin kanssa. Veteraani toki päättää, haluaako hän kirjeenvaihtoa. Me postilaiset viemme viestisi perille jollekin veteraanille itsenäisyyspäiväksi. Tarkistamme jokaisen viestin ennen edelleen lähettämistä varmistaaksemme, ettemme vahingossa aiheuta veteraanille pahaa mieltä. Kiitoskorttien mukana menevässä saatteessa kerromme veteraanille kampanjasta, jottei hän ihmettele saamaansa lähetystä.
Teemme yhteistyötä Suomen Sotaveteraaniliiton ja Rintamaveteraaniliiton kanssa. Olemme saaneet veteraanien osoitteet heiltä. Kiitämme liittoja yhteistyöstä.
Mikäli sinulla on kysyttävää haastekampanjasta, lähetä kysymyksesi sähköpostilla osoitteeseen postinen@posti.com.
Kiittäen,
Posti
Ja minä haastan blogin lukijat mukaan lähettämään kortin sotaveteraanille, oletteko mukana?

Edit: tässä vielä infoa jonka löysin FB:n Postin sivuilta:
Voit halutessasi lähettää yhdessä kuoressa useammankin kortin ja kuoreen painon mukaisesti postimerkkejä. Kuoren sisällä oleviin tervehdyksiin ei erikseen tarvita postimerkkejä, sillä ne lähtevät meiltä veteraaneille tarkistuksen jälkeen. Posti toimittaa päivässä 9 miljoonaa postilähetystä, siihen verrattuna kyseessä on pieni lähetyserä meille. Korttien ilahduttava vaikutus on sitäkin suurempi ja meistä on hienoa tarjota helppo kanava välittää kiitoksia veteraaneille. Toivottavasti osallistut.

8 comments

 1. Mä taidan lähteä mukaan!
  Nyt vain kehittämään millaisen kortin tekisin... Todellakin mahtava kampanja tämä!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee, hieno homma ja vastaanottaja taatusti ilahtuu, sun kortit on niin upeita!

   Delete
 2. Mahtava ajatus, täytyy yrittää osallistua jos vaan täältä Saksasta käsin ehdin ennen tuota aikarajaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se tuleekin aika äkkiä, ensi keskiviikkona!

   Delete
 3. Luin itsekin tuosta kampajasta ja todellakin olen mukana! :)

  ReplyDelete

Designed by: Natalie Groth