24 November 2015

postia veteraaneille, osa II

auroraborealis postiaveteraaneille

Kannattaa lukea ensin edellinen postaus aiheesta (kopioin sen myös tähän tekstiin mukaan) sillä Postin Facebook-sivuilta tuli ilmi, että samaan kuoreen voi laittaa useamman kortin ja kuoreen painon mukaan postimerkkejä. Yhteen kuoreen sain laitettua kymmenen korttia ja kuoren askartelin taas itse, osa korteista oli liian suuria normaalikokoiseen kuoreen. Huomenna on viimeinen päivä postittaa kirjeet/kortit! Lainaan vielä tähän tekstin edellisestä "veteraanipostauksesta" tähän alle:
KIITÄ JA ILAHDUTA VETERAANEJA
Suomi täyttää itsenäisyyspäivänä 6.12.2015 98 vuotta. Itsenäisyyttämme talvi-, jatko- ja Lapin sodassa puolustaneita ja sotiin muilla tavoin osallistuneita veteraaneja on keskuudessamme vielä noin 24000. Heidän ansiostaan Suomi säilyi itsenäisenä. Näiden miesten ja naisten keski-ikä on yli 90 vuotta. Meillä on vielä mahdollisuus kiittää heitä siitä arvokkaasta työstä, jolla he lunastivat Suomelle itsenäisyyden.
Me Postissa haluamme tuottaa veteraaneille iloa ja hyvää mieltä. Näyttää, että arvostamme heidän tekemäänsä työtä.
Haastamme kaikki suomalaiset lähettämään kiitoskortin veteraaneille itsenäisyyspäiväksi. Toivomme niin monta korttia, että jokainen veteraani saa itsenäisyyspäivänä ainakin yhden kortin.
Lähetä korttisi tai kirjeesi viimeistään 25.11.
Lähetä korttisi tai kirjeesi heti, viimeistään 25.11.2015 osoitteeseen Posti Oy, Postikorttikampanja veteraaneille, PL 7230, 00002 HELSINKI. Liimaa kulmaan postimerkki. Viesti on vapaa. Voit halutessasi kirjoittaa viestin nimettömänä. Voit kuitenkin laittaa viestiisi omat yhteystietosi, jos toivot kirjeenvaihtoa viestisi saavan veteraanin kanssa. Veteraani toki päättää, haluaako hän kirjeenvaihtoa. Me postilaiset viemme viestisi perille jollekin veteraanille itsenäisyyspäiväksi. Tarkistamme jokaisen viestin ennen edelleen lähettämistä varmistaaksemme, ettemme vahingossa aiheuta veteraanille pahaa mieltä. Kiitoskorttien mukana menevässä saatteessa kerromme veteraanille kampanjasta, jottei hän ihmettele saamaansa lähetystä.
Teemme yhteistyötä Suomen Sotaveteraaniliiton ja Rintamaveteraaniliiton kanssa. Olemme saaneet veteraanien osoitteet heiltä. Kiitämme liittoja yhteistyöstä.
Mikäli sinulla on kysyttävää haastekampanjasta, lähetä kysymyksesi sähköpostilla osoitteeseen postinen@posti.com.
Kiittäen,
Posti

Edit: tässä vielä infoa jonka löysin FB:n Postin sivuilta:
Voit halutessasi lähettää yhdessä kuoressa useammankin kortin ja kuoreen painon mukaisesti postimerkkejä. Kuoren sisällä oleviin tervehdyksiin ei erikseen tarvita postimerkkejä, sillä ne lähtevät meiltä veteraaneille tarkistuksen jälkeen. Posti toimittaa päivässä 9 miljoonaa postilähetystä, siihen verrattuna kyseessä on pieni lähetyserä meille. Korttien ilahduttava vaikutus on sitäkin suurempi ja meistä on hienoa tarjota helppo kanava välittää kiitoksia veteraaneille. Toivottavasti osallistut.

6 comments

 1. Onpa kaunis idea ja ajatus.

  Perinteinen posti ilahduttaa ja lämmittää ihan eri tavalla kuin sähköinen.

  ReplyDelete
 2. Mulla on tälle päivää urakkana tähän kampanjaa kortin teko, mutta kovin mietityttää se kortti, että millainen se vois olla!?!?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihan millainen tahansa, sun tekemät kortin on upeita!

   Delete
 3. Huippua että vinkkasit tästä kampanjasta, olisi muuten mennyt ihan ohi! Onnistuin viikonloppuna löytämään mahdottoman söpön vanhahtavan oloisen kortin, jossa oli piirros pojasta kelkkamäessä ja kiikutin sen eilen postiin. Toivottavasti ehtii Suomeen ajoissa. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva että osallistut ^_^ Saksasta tulee posti Suomeen parissa päivässä, hyvin ehtii!

   Delete

Designed by: Natalie Groth