04 November 2015

pieni yllätys ystävistä parhaalle

gift

Eilen fillaroin ympäriinsä ja etsin vaaleanpunaista tai valkoista minikokoista joulukuusta. Ei löytynyt kuusta mutta löysin Hong Kongista a i k a ihanan mukin ja päätin heti, että Mira saa sen.


youarewonderful

Paketoin mukin käyttäen kierrätysmateriaaleja, washiteippiä lukuunottamatta. Olen jo varmaan vuoden verran pakannut kaikki lahjat samalla tyylillä, sanomalehteen tai kirjan sivuihin ja nauhaa ympärille. Simppeli toteutus mutta aika kiva!

details
readytogo

Olen tosi huono antamaan lahjoja juuri silloin kun niitä "pitäisi" antaa, kuten esim. jouluna tai synttäripäivänä. Mieluummin ostan lahjoja silloin kun näen jonkun kivan jutun ja annan ne sitten yllätyksenä!

10 comments

 1. Eikö juuri honkkarissa ollut sekä valkoisia että vaaleanpunaisia (ruman vaaleanpunaisia valitettavasti! :() minikuusia...? Jossain niitä katselin juuri eilen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli kyllä mutta ne olivat liian rumia :/

   Delete
  2. Totta joo, itsellenikään eivät kelvanneet väristä huolimatta. :/

   Delete
  3. Onhan minulla täällä huonekuusi, mutta kyllä valkoinen tai pinkki olisi hienompi!

   Delete
 2. Ihana kuppi ja kauniiseen pakettiin oot sen käärinyt! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi olla, että täytyy hakea muutama muki muutamalle muullekin ihmiselle :)

   Delete
 3. Tuollainen paketointi on aika sopöä ja persoonallista. Minä paketoin viime jouluna osan paketeista sanomalehteen :) http://noksuko.blogspot.fi/2014/12/paketointia.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. Väriyhdistelmä on aika karsea mutta on se söpö oikeasti ;) Taitaa mennä loptukin lahjat kirjansivuihin käärittynä ^__^

   Delete
 4. Replies
  1. Toivotaan, että ystävä tykkää! <----oon kyllä varma että tykkää :D

   Delete

Designed by: Natalie Groth