12 October 2015

postia Japanista

postiajapanista

Tänään oli postilaatikossa pitkästä aikaa kortti, eikä mitään tylsiä laskuja sun muita. Taiwanilainen Yuki vieraili Japanissa ja muisti minua kortilla. Tykkään jostain syystä taiwanilaisista ihan hurjasti!

sylvanians00

Kävin juuri äsken kirpparilla ja sieltä löytyi nalleperhe nukkekotiin kahdella ja puolella eurolla. Kyttäsin tuota perhettä jo aikaisemmin mutta seitsemän euroa oli minusta kirppishinnaksi liikaa joten ajattelin odotella jos  pöydänpitäjä vaikka laskee hinnat -50% kuten tuolla meidän kirpulla on tapana siinä vaiheessa kun vuokra lähenee loppuaan. Minulla on nukkekodissa jo pupuperhe, lampaita, nalle ja sitten tämä kolmen hengen kirpparilta pelastettu perhe. Väkeä on siis aivan liikaa 3H+keittiön taloon. Tuo nukkis on pinkki ja hempeästi sisustettu mutta ehkä siellä tapahtuu veriteko niin saa tuota henkilömäärää vähän pienemmäksi :D Ja asuuko talossa polyamorinen perhe vai kenties uskonnollinen lahko?

6 comments

 1. Suloista postia oot saanut ja nii söpö nalle perhe!

  ReplyDelete
 2. Nallet, Puput ja Lampaat samassa huushollissa taitaa tietää ihan automaattisesti verilöylyä, joten ei hätää! :D

  ReplyDelete
 3. Sympaattisia asioita olit mahduttanut tähänkin postaukseen; postikortti, nukkekotijuttua, söpö nalleperhe :) Kirppareilta löytyy aarteita edullisesti kun etsii ja katselee,

  ReplyDelete
 4. voi mikä ihana kortti ja nuo pienet nallukat ovat ihan kuin tuosta kortista !

  ReplyDelete

Designed by: Natalie Groth