26 October 2015

perhosaiheista postia

letters01

Kirjeen kirjoitin valmiiksi jo viikko sitten mutta vasta nyt kuori on valmiina lähtemään vastaanottajalle. Kiiltokuvat löysin Tigerista, ja kirjeen käärin vanhasta kirjasta repäistyyn sivuun. Jossain vaiheessa hamstrasin noita minikakkupapereita (onko niille joku oikea nimikin?) mutta en ole oikein osannut niitä käyttää.

letters00

Orkidean ostin Plantagenista mutta myyjä pakkasi sen niin huonosti, että se tipahti maahan ja yksi kukkavarsi katkesi. Koska olen askarteluhenkinen ihminen niin yritin korjata sitä washiteipillä. Voin kertoa, että ei oikein onnistunut :D En enää ihmettele miksei minua hyväksytty opiskelemaan puutarha-alaa!

6 comments

 1. Minä voin lainata meidän kissaneitejä opettamaan sinulle kasvienhoitoa. Olemme itse tappaneet lukuisia orkideoita, mutta yhden olohuoneen ikkunalla olevan kimppuun kissat käyvät säännöllisesti ja se on ollut elossa jo vuosia ja kukkii yhä uudelleen ja on aivan upea! Ilmeisesti orkideat tykkää raatelusta tai sitten kissat vain on niin hyviä kukkienhoitajia. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, kissalaina olisi kiva! En ole kyllä aikoihin saanut kasveja hengiltä, kukkakauppiaan neuvo harvoin kastelemisesta on toiminut :)

   Delete
 2. Voi, mitä ihania kirjeitä sä teetkään! :)
  Menisin takaisin Plantageniin tuon orkidean kaa, että näin kävi, ku paketoitu huonosti!
  Vai ei washteipit ihan kaikkeen toimi! Hih hih! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, Kata Maria ^_^ Hihhii, tulisi aika kalliiksi viedä takaisin, ostin tuon Kampin Plantagenista hintaan 3,95€ ja matkat maksavat 13,60€.

   Joo, kyllä vähän ihmettelen ettei yoiminut, vika on varmaan teipissä :D

   Delete
 3. Ihana kirjekuori!

  Itse kans joskus hamstrasin joulukortti-juttuihin noita minikakkupapereita ja niitä löytyy vieläkin vähän sieltä ja täältä. Enimmäkseen olen yrittänyt hyödyntää niitä korttiaskarteluissa. Mä olen sanonut niitä aina vaan ihan kakkupapereiksi. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti, Marie! Kakkupapereita ne taitavat olla, aina sitä pitää ajatella liian monimutkaisesti :D

   Delete

Designed by: Natalie Groth