27 September 2015

päiväkirjan kirjoittamisesta

Olen Filofaxin ostohetkestä alkaen yrittänyt kirjata tekemisiä ylös ja jotenkuten onnistunutkin siinä. Muutama viikko sitten otin käyttöön ihan sellaisen perusmuistikirjan, ja onhan se paljon rennompaa kirjoittaa pidempiä juttuja kuin yrittää taiteilla pienillä kirjaimilla (en ole kiinalainen) muutamalle riville joita tuossa Filofaxissa on per päivä. Ja koska inhoan kirjoittaa pidempiä juttuja käsin, otin avuksi kirppikseltä pelastetun sähkökirjoituskoneen. Kirjoituskone ei ole tuliterä ja virheitä tulee aika usein, varsinkin E:n kanssa, sitä saa nimittäin hakata pohjaan oikein huolella.

washitapes
paper

En ole (vielä) jaksanut panostaa sivujen koristelemiseen, mutta eiköhän jossain vaiheessa iske inspiraatio! Askartelusta puheenollen, minun pitäisi tehdä kortti eräälle neljä vuotta täyttävälle nuorelle neidolle, joka tykkää vaaleanpunaisesta ja glitteristä, ihan niin kuin minäkin. Ja synttärilahjankin ajattelin ostaa, onko teillä mitään ehdotuksia? Ajattelin, että joku koru voisi olla kiva mutta vähänpä tiedän tuon ikäisten mieltymyksistä ^__^

8 comments

 1. Korut ovat varmasti oivallinen lahjaidea. :) Mietin, että jos hänellä on pitkät hiukset niin voisiko olla kiva lahjaksi hankki erilaisia pinnejä, ponnareita ja pantoja?

  ReplyDelete
 2. Pitäisi itsekin kirjoittaa päiväkirjaa, tuo ideasi on kiva. En olekkaan ajatellut, että voisihan sitä koneella kirjoittaa pidemmät muistot ja liimailla tms sitten päiväkirjan väliin. Pitääkin tästä alkaa katseleen kivaa vihkoa tätä varten! Kiitti inspiraatiosta. :) :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, helpottuu homma huomattavasti! Harkitsen tässä juuri hiukan isompaa muistikirjaa ^__^

   Delete
 3. Kivalta näyttää kirjan sivut! Ihanan pirteät!

  Neljävuotias vois tykätä kaikenlaisista askartelujutuista? Värikyniä ja värityskirjoja.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos askarteluasiavinkistä, se minulla tuli tänään myös mieleen!

   Delete
 4. Ihanalta näyttää tuo päiväkirja ja varsin ihanaa kirjoittaa tekstit siihen vanhalla kirjoituskoneella. Aloin haaveilee sellaisesta! :)
  Varsin hyvä idea viedä joku koru lahjaksi. Toki voishan siinä yhteydessä olla jotain tekemistä myös värityskirja/palapeli/yms.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nyt ei ollut sellainen ikivanha kirjoituskone käytössä vaan sähköinen versio (vaikka kyllä sekin jo aika muinainen on). Täytyy kehitellä joku kiva juttu synttärisankarille, onneksi tässä on kivasti aikaa kun pirskeet on vasta 19.10.

   Delete

Designed by: Natalie Groth