09 September 2015

kosmetiikkasuosikit/Anastasia Beverly Hills dipbrow pomade

anastaciadipbrow
Vihdoin ja viimein löysin täydellisen tuotteen kulmakarvoille! Minulla on aivan onnettomat kulmakarvat, harvat ja liian lyhyet. Olen ehtinyt kokeilla vaikka mitä kulmajuttuja ja harkinnut jopa kestopigmentointia, mutta arastellut pigmentoinnin suhteen, tulos kun on pysyvä. Laitoin tilauksen Bangerheadille ja tilasin kulmavärin sävyssä chocolate. Samalla tilasin myös siveltimen mutta sain vahingossa väärän (se on tuo kuvassa näkyvä) mutta laitettuani palautetta asiasta sain vastauksen heti sähköpostiini; minun ei tarvitse palauttaa sivellintä ja se tilaamani sivellin laitettiin samana päivänä postiin ja kohti Suomea, jee!

Tuota kulmatuotetta kannattaa ottaa vain vähän siveltimeen ja testata vaikka kämmenselkään ennen kulmiin levittämistä, se on todella pigmenttistä. Onnistuin tietenkin ekoilla käyttökerroilla maalaamaan itselleni mörkökulmakarvat :D Tuo sävy chocolate ei ole yhtään liian tumma eikä onneksi myöskään punertava kuten useat kulmavärit ovat. Suosittelen!

Edit/ tätä tuli siis eilen kokeiltua 30 km fillarilenkillä, hiki tuli mutta kulmat näyttivät siisteiltä kotiin palatessa. Yleensä vähän rankemmin liikuttaessa kulmat ynnä muu meikki on hävinnyt kasvoilta, tämä tuote on ja pysyy. Onneksi lähtee meikinpoistoaineella :D

2 comments

  1. Pysyikö tuo väri hyvin kulmissa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo! Unohtuikin mainita ettei se tosiaan lähde ihan helpolla pois. Eilen fillaroitiin 30 km ja hiki valui pitkin naamaa mutta kulmat pysyivät! Mulla on aina aiemmin ollut ongelmana se, että kulmat ovat "sulaneet" pois jos on tullut liikuttua vähän rajummin. Onneksi kulmat lähtevät pois meikinpuhdistusaineella :D On siis tosi kestävä väri!

      Delete

Designed by: Natalie Groth