02 September 2015

kirppislöytöjä

teema
Kun vierailee usein kirppiksillä voi löytää vaikka mitä kivaa ja mikä parasta, edullisesti. Pari kirppisreissua sitten löysin valkoiset Arabian Teema-lautaset Ø26cm, neljä kappaletta yhden uuden hinnalla ja nuo olivat täysin käyttämättömiä.

Missiona on kerätä jotkut järkevät ja ajattomat astiat arkikäyttöön. Järkevällä tarkoitan siis astioita, jotka voi laittaa mikroon tai pestä astianpesukoneessa. Tämänhetkisistä astioista suurin osa on kultareunaisia tai muuten vaan niin muinaisia että niiden kanssa saa olla varovainen että pysyvät ehjänä. Ymppäsin kuvaan vielä tämänpäiväisen löydön, läpinäkyvän rei'ittimen. Teeman lisäksi olen löytänyt KoKo-astioita, pastellisävyissä tietenkin.

Käyttekö te kirppareilla ja minkälaisia löytöjä olette tehneet?

6 comments

 1. No sä olet tehnyt hyvän löydön! Itse täällä just harmittelen sitä, että en ole kiireiden vuoksi ennättänyt pitkään aikaan kirppiksille. Pitäisi kyllä ehtiä jossain välissä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, ei tarvinnut kahta kertaa miettiä että ostanko vain enkö :D Käyn toisinaan niin usein kirppiksellä että välillä on pakko pitää taukoa kun tuntuu ettei tavara pöydissä vaihdu.

   Delete
 2. Heissan! Oon aika uusi lukija ja täytyy heti sanoa, että sulla on tosi kiva blogi! :> Mä itse rakastan kirppareita ja käynkin niissä seikkailemassa melkeinpä joka viikko. Löydän ehkä eniten kenkiä ja kivoja paitoja - erityisesti neuleita - kirppareilta, mutta mukaan on lähtenyt myös ihania minilaukkuja, täysin käyttämätön (teko)nahkatakki, kirjoja, dvd:itä ja vanhoja kunnon videoita!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi Emmi-Stina, kiitos ja minäkin käyn lukemassa blogiasi ^_^ en tosin ole kommentoinut vielä mitään. Ihanaa että muutkin kirppistelee! Yleensä lähden kirpulle etsimään jotain tiettyä juttua mutta yleensä palaan kotiin laukut täynnä jotain aivan muuta :D

   Delete
 3. Tuohan oli jo huippulöytö. Itse en oo hetkeen nii aktiivisesti kierryllyt, ku ei tunnu enää löytävän mitää edullisesti! :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meillä on onneksi iso kirppis täällä jossa taitaa olla n. 300 pöytää joten hinnatkin pysyy kurissa kun on paljon myyjiä ^__^

   Delete

Designed by: Natalie Groth