23 August 2015

pinkkiä postia

filofax00
Tämän kirjeen kirjoittamisen aloitin jo elokuun alussa ja sitten se hautautui kaikkien muiden juttujen alle. Kirjekaverit on karsiutuneet aika minimiin, minulla ei ole enää mielenkiintoa vaihtaa kirjeitä diipadaapaihmisten kanssa joille kirjeitä tärkeämpää tuntuu olevan lahjojen saaminen ja lähettäminen. Minusta nimenomaan se kirje on se juttu eikä ne oheistuotteet, vaikka kivoja ovatkin.

pinkribbon
Rusetin solmiminen oli hankalaa, eikä tuosta nättiä saa tekemälläkään, mutta ei haittaa, rusetti avataan joka tapauksessa. Laitoin kirjeen mukana jälleen kerran teetä ja muutakin pikkusälää joille toivon vastaanottajalla olevan käyttöä.

IHANAA ALKAVAA VIIKKOA ^__^

4 comments

 1. Voi mitä kauniita kirjeitä lähetät! :)
  Itse kirjoitan vaan kirjeen, ja sisältöö tulee panostettu ehkä ei njiinkää ulkonäköön. Pitäis kyllä!

  ReplyDelete
 2. Ihanan näköinen kirje! Olen ihan samaa mieltä siitä, että kirje on se pääasia. Itse en nuorempana suomalaisten kirjekavereiden kanssa koskaan lähetellyt mitään oheistuotteita, ellei koulukuvaa kaveruuden alussa somettomina aikoina lasketa ;). Vasta ulkomaalaisten kirjeystävien myötä olen tähän oheistuotejuttuun tutustunut. Yleensä laitetaan kuitenkin ehkä yksi tai kaksi pientä juttua, kuten teetä tai tarroja tai origami tms. Minulla oli pitkään vain yksi ulkomaalainen kirjekaveri, mutta nyt kesällä löysin 3 uutta postcrossingin foorumilta. Vähän tosin pelkään, että yksi heistä on sellainen kirjekavereiden keräilijä, jolle tärkeämpää on määrä laadun sijaan (ainakin hän on vastannut useisiin kymmeniin k-vaihtoilmoituksiin siellä), mutta katsotaan nyt miten k-kaveruus hänen kanssaan kehittyy. Postimerkit ovat jo niin kalliita, ettei diipadaapakirjeitä jaksaisi lähetellä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, noita "keräilijöitä" on osunut minunkin kohdalle useampi. Yleensä kirjeet on kirjoitettu mahdollisimman suurella käsialalla, kysymyksiin ei vastata vaan joka kirjeen sisältö on suunnilleen sama. Postimerkkien hinnannousu on hanurista mutta karsiutuupa sitten jyvät akanoista ^__^

   Delete

Designed by: Natalie Groth