15 July 2015

incoming&outgoing mail

 photo DSC_0004_zpsbeetqyen.jpg photo DSC_0012_zpsfmcwkpic.jpg Ylemmässä kuvassa maanantain lähteneet postit, kirje ihanalle Jennille sekä pieni paketti lapsuudenaikaiselle ystävälle Tuulalle. Paketti sisälsi Nintendo 3DS:lle pelin. Alemmassa kuvassa kirje Jenniltä ja osa minun kirjeestäni hänelle. Jennin kanssa voi olla kirjoittamatta käsin, miten vapauttavaa kun saa printata kirjeen. Nykyään tulee kirjoitettua niin vähän käsin, että käsi huutaa apua heti jos kirjoittaa enemmän kuin pari aanelosta.Minulla on nykyään miltei pakkomielle tunkea kirjekuoreen 50 gramman edestä tavaraa, tuntuu hullulta laittaa pelkkä kirje ja maksaa siitä huvista euron verran. Nämä nykyiset postimaksut on niiiin syvältä!

10 comments

 1. Voi tavaton sentään. Vielä joku kirjoittaa kirjeitä. Minä olen viimeisimmät kirjeet kirjoittanut viimeksi 2000 luvun puolessa välissä. Minulla on ollut sellaisia ystäviä, jotka kovasti pitivät kirjeiden kirjoittelemisesta ja siksi se varmasti niin mukavalta tuntuikin. Kuitenkin kaikkien arki muuttui työn, parisuhteen ja lasten myötä niin, ettei sitten enää jäänyt aikaa kirjoittelulle. Ja tuo Naamakirjahan on sitten muuuttanut yhteydenpitotavan tyystin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onhan tää aika old school-meininkiä ja juuri siksi ihan parasta :D

   Delete
 2. Ihana kuulla et joku muukin kirjoittelee kirjeitä! Itse kans kirjoittelen. Ja toi onki aika hyvä pointti, että täyttää kirjeen niin täyteen jollain pikkuylläreillä! :) Taidankin ottaa sen tavoitteeksi, ainakin osalle ystäville. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ooh, meillä on sitten muutakin yhteistä kuin geokätköily ^__^

   Delete
 3. Miekään en tykkää yhtään, kun postimaksut kokoajan nousee.. ykkösluokka jo 1,10 :/ Tosi harmillista ja vähentää ainakin mun postcrossing-korttien lähettelyä. Sen sijaan löysin muutaman uuden kirjeystävän kyseiseltä forumilta ja jotain pientä tulee kirjeiden mukana aina laitettua! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oon nykyään laittanut kaikki kirjeet kakkospostissa, muutamien "testikirjeiden" jälkeen huomasin että ne menevät päivässä perille. Pientä säästöä sekin :) Ihana blogi sinulla, Anna, jään seurailemaan ^__^

   Delete
  2. Joo miekin kotimaan kirjeet ja kortit laitan monesti kakkospostissa ja saattaa tosiaan mennä päivässäkin perille! Kiitos Jenni, kiva kuulla, että tykkäät! Mie laitoin jo jokin aika sitten blogisi seurantaan Blogipolussa, mutta en ollut pitään aikaan kirjautunut sinne. Tänään sitten kirjautuessani muistinkin tämän suloisen blogisi olemassaolon. :)

   Delete
 4. Ihanaa, että kirjoitat vielä kirjeitä! Itsellä rajoittuu yleensä askarreltuihin kortteihin:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mikä sen ihanampaa kuin vastaanottaa itse askarreltuja kortteja ^__^

   Delete

Designed by: Natalie Groth