07 June 2015

risti seinään!

letters02

Risti seinään! Olen kirjoittanut tänään kaksi kirjettä. Noloa tunnustaa, mutta vastaaminen on vaan venynyt ja venynyt ja kynnys kirjeiden kirjoittamiseen on kasvanut. Onko kellään muulla käynyt näin? Tällä kertaa kirjoitin kirjeet koneella ja printtasin, tiedän että tämä on monelle ihan kauhistus! Kirjepaperina toimi siis normaali A4, vieläpä tylsästi valkoinen. Pakkasin kirjeet muovikuoriin, tykkään tuosta läpinäkyvyydestä. Nuo Laura Laineen kuvittamat postimerkit ovat suosikkejani, mahtaakohan niitä enää saada postin verkkokaupasta? Postimerkkiostoksilla en ole käynyt aikoihin, onneksi ostin ennen hintojen nousua merkkejä varastoon.


5 comments

 1. Replies
  1. Pahoittelut kun kesti näin pitkään!

   Delete
  2. Et oo ainoa, jonka kirjeenvaihtotottumukset ovat tässä ajan saatossa muuttuneet - ei siis hätää!

   Delete
 2. Kärsin ajoittain samasta ongelmasta. Samaten välillä tulee kirjoitettua koneella, mutta mielestäni aina sisältö on tärkein kirjeessä. Eikä vielä kenenkään kanssa ole tullut lopettua kirjoittelua sen takia, vaikka kirje olisikin koneella kirjoitettu.Tietysti pyrin aina käsin kirjoittaan, mutta välillä tulee hetkiä, kun ei vaan saa käsinkirjoittamalla mitään aikaiseksi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja jos kirjoittaa vähän pidemmän kirjeen niin mulla ainakin käsi huutaa hoosiannaa sen jälkeen. Mitä sulle muuten kuuluu, et oot päivittänyt blogia aikoihin? ^_^

   Delete

Designed by: Natalie Groth