29 June 2015

geokätköilyä ja autiotaloja

geokatkoilya
geokätkö
Kuten kirjoitin edellisessä postauksessa, on minulla tavoitteena liikkua päivittäin vähintään 10 kilometriä, pyörällä tai jalan. Tänään tuli tuo kilometrimäärä täyteen jo ennen kahtatoista päivällä, pyöräilysaldo 14 km ja geokätköetsintäkilometrit kävellen siihen päälle. Geokätköily on ihan tuore harrastus, tänään etsittiin ja löydettiin T:n kanssa kolme kätköä.
Käytiin myös katsomassa autiotaloja mutta valitettavasti ne oli pantu umpeen eikä sisälle päässyt seikkailemaan. Autiotalojen läheisyydessä oli myös "uutta" asutusta joten senkään takia tuolla ei viitsinyt pyöriä turhan pitkään. Mutta tulipahan napattua muutama kuva.
autiotalo05 autiotalo04 autiotalo03 autiotalo02 autiotalo Oli meillä eväätkin (ja kahvia!) mukana mutta kätköjen etsiminen oli niin jännää puuhaa, ettei eväiden syönti käynyt edes mielessä. Aurinko paistoi tänään aikalailla pilvettömältä taivaalta, joten täytyy ensi kerralla suojata pää jollain. Onneksi olen aika auringonkestävä, erittäin vaaleasta ihosta huolimatta. Onko geokätköily muille tuttua puuhaa?

12 comments

 1. Eväät kuuluu syödä heti kun kotipihasta lähtee... :D Minulla on ihan lähistöllä montakin geokätköä, mutta en vain saa aikaan, että kävisin niitä etsimässä! Kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta harrastukselta!

  Ja tuo "asiaton oleskelu kielletty, homo!" on hauska... :D

  Ystävälläsi on kivan miehekkäät kädet! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Miltei kävi niin että avasin oman eväspurkkini 100 metrin päästä kotoa. Juoda piti 50 metrin jälkeen. Treffattiin jo ysiltä ja ajattelin, että syödään heti kun T:n talosta ulos päästään :D Mutta kätköily oli niin kivaa, että älyttiin syödä eväät vasta autiotalojen ja kahden kätkön jälkeen!

   Oli tosi mukavaa metsässä rämpimistä ja kiva että T oli mukana. Koiran kanssa olisi myös kiva kätköillä niin ei olisi niin "läpinäkyvää" se kätkön etsiminen. Saa olla tarkkana ettei jästit huomaa mitä on tekemässä :D

   Delete
  2. Minä voin lainata moppea, hänen kanssaan lenkkeily on aina... mielenkiintoista. :)

   Ja hei, Harry Potter viittaus! ♥ Ehkä seuraava loistava halkiintumisvitsini ei enää mene ohi! :D

   Delete
  3. Nyt on kyllä pakko tunnustaa, että harrypotterit on edelleen lukematta, tuota jästi-sanaa viljellään niin ahkerasti geokätköilijöiden fb-ryhmässä että se on tarttunut omaan puheeseen sekä kirjoituksiin.

   Delete
 2. Mie tein muutama päivä sitten tunnukset siihen geokätköilysivustolle ja ois tarkotus nyt lähiaikoina aloittaa. Lähin kätkö näytti olevan melkein nurkan takana. :) Vaikuttaa kyllä tosi kivalta ja koukuttavalta harrastukselta! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kätköjä löytyy paljon ja yllättävän läheltä. Etsimisen iloa sinulle! ^__^

   Delete
  2. Niin ja muista ottaa kynä varmuuden vuoksi mukaan!

   Delete
 3. Mä kokeilen kätköilyä joskus melkein pari vuotta sitten, yhen ison (helpon) kätkön onnistuin löytämään, mutta sitten homma jäi kun en muita löytänyt :D
  Täytyisi kyllä kokeilla uudestaan! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä mullakin olisi ehkä usko loppunut jollei olisi ollut kätköilykaveria mukana. Kyllä meilläkin meni vikan kätkön kanssa n. puoli tuntia kun yritettiin etsiä maasta ja lopulta kätkö löytyi puusta :D

   Delete
 4. Kiitos, kun vierailit blogissani! Vasta vierailulla! Ja oih, jokin muukin kätköilee. :) Jäin lukijaksi kivaa blogiin, johon alan tarkemmin tutustuu! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tervetuloa lukijaksi, Kata Maria! Kätköily on kyllä hauskaa, ainakin näin alkuvaiheessa kun kaikki on uutta ja jännää ja koko ajan oppii uutta ^_^

   Delete
 5. Kiitos, kun vierailit blogissani! Vasta vierailulla! Ja oih, jokin muukin kätköilee. :) Jäin lukijaksi kivaa blogiin, johon alan tarkemmin tutustuu! :)

  ReplyDelete

Designed by: Natalie Groth