20 June 2015

10 faktaa minusta


1. Olen suurimman osan ajasta superlaiska eikä minulla ole suurempia suunnitelmia tulevaisuuden varalle. Tykkään elää tässä ja nyt ja parhaimmat hetket elämässä tapahtuvat ex tempore.

2. Olen todella aamuvirkku ihminen, herään yleensä kuuden-seiskan aikoihin ja saatan nukahtaa jo illalla kasilta. Poikkeuksena viime yö, jolloin kukuin kolmeen saakka jostain syystä. Hirveä paniikki jos herääminen tapahtuu vaikkapa vasta kymmeneltä, silloin on jo päivä menetetty! 

3. Lapsena haaveammattini oli trapetsitaiteilija ja suunnittelin karkaavani sirkukseen. Haaveilin myös omasta mörrimöykystä.

4. Vasen peukaloni on senttimetrin lyhyempi kuin oikean käden peukalo.

5. Innostun herkästi uusista asioista mutta innostus saattaa myös lopahtaa hetkessä.

6. En tykkää puhua puhelimessa. Mieluiten hoidan asiat kasvotusten, mikäli mahdollista. Olen ollut töissä, jossa hoidin puhelinvaihdetta mutta jostain kumman syystä työasioista puhuminen oli helppoa.

7. Heinäkuussa, kun loma alkaa, aion pitää ainakin yhden netittömän päivän viikossa. Jos oikein hurjaksi heittäydyn, saatan sulkea puhelimenkin.

8. Rakastan ihania tuoksuja! Olen ihastunut Yankee Candle-sarjan sähköisiin ilmanraikastimiin ja kotona tuoksuu aina hyvältä.
9. Yläkerrasta alakertaan mennessä pitää aina laskea rappuset. Niitä on edelleen seitsemäntoista. Vastaavasti yläkertaan mennessä täytyy mennä jättisuurilla loikilla. Ainoastaan silloin, kun kukaan ei näe.

10. Nauran paljon ja yleensä itselleni.
Olisi mukavaa kuulla jotain teistä lukijoista, haastan teidät tekemään tämän omassa blogissanne tai sitten jättämällä viestiä kommenttiboksiin ^_^

4 comments

 1. Hetkessä elämisen taito on kyllä erinomainen taito! :) Pitäis itsekin harjoittaa enemmän tuota hetkessä elämistä, minä kun yleensä suunnittelen kaikki asiat tarkasti etukäteen ja yritän sillä tavalla ehkäistä stressiä. :D Tosi hienoja kuvia muuten!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä mullakin jonkinlainen "runko" päivässä on, mutta en tee mitään sen suurempia suunnitelmia, tulee vaan ahdistus jos suunnittelee liian tarkkaan ^_^ Käytin kuvapankin kuvia tähän postaukseen (en edes osaisi ottaa itse noin hienoja), kun en halua tehdä pelkkää tekstipostausta :)

   Delete
 2. Kivoja faktoja! Taidan keksiä vastaavasti 10 faktaa itsestäni seuraavaan kirjeeseen. :-)

  ReplyDelete

Designed by: Natalie Groth