24 May 2015

Fortitude - Ikiroudan kirous

samsungtablet

Jäin koukkuun Fortitudeen! J.B:n kanssa viestiteltiin ja hän kertoi katsoneensa miltei koko yön Fortitudea. Ajattelin, että kuka hullu nyt katsoo samaa sarjaa miltei kellon ympäri ja sitten perjantaina katsoin ekan jakson, toisen, kolmannen,  neljännen ja lauantaina loput jaksot. En ole koskaan ennen jäänyt samalla lailla koukkuun mihinkään telkkariohjelmaan. Osan jaksoista katsoin Yle Areenasta, loput Youtubesta. Tällä hetkellä osa sarjasta on nähtävillä Yle Areenassa, linkki ylempänä. Silmät olivat tosi kipeät sarjan tuijottamisesta mutta en vain voinut lopettaa ^_^

Yle Areenalta lainattu eisttely: Näyttävä brittiläinen 12-osainen jännityssarja kuvaa Huippuvuorilla eristyksessä olevaa Fortituden pikkukylää, jonne väkivalta ja rikollisuus eivät ole yltäneet. Jääkerroksen alla uinuu kuitenkin pahuus. Pääosissa: Stanley Tucci, Michael Gambon, Jessica Raine, Luke Treadaway ja Richard Dormer.
Onneksi tästä sarjasta on tulossa toinen tuotantokausi, tuskin maltan odottaa.

2 comments

  1. Tämä oli kyllä paras sarja vuosiin! Yleensäkin britit tekee hyviä tv-sarjoja, mutta tähän jäi niin koukkuun! :D En tiedä, miten kestän kokonaisen vuoden toista tuotantokautta odottaessani!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi ei, joutuuko tässä nyt vuoden odottamaan? Tiukkaa tekee :D

      Delete

Designed by: Natalie Groth