12 May 2015

uusi blogiyhteisö / BlogipolkuBlogilista on lopettamassa toimintansa maanantaina 1.6.2015 ja osalle meistä bloggaajista tuo palvelu on muodostunut tärkeäksi osaksi bloggaamista. Löysin eilen blogeja lukiessa uuden palvelun/yhteisön, Blogipolun. Ensisilmäyksellä tuo vaikutti oikein hyvältä, ja sivuston käyttäminen on jopa helpompaa kuin kohta edesmenneen Blogilistan. Uusimmat postaukset/uudet blogit näkyvät kaikki kätevästi etusivulla ja myös kilpailut ja haasteet ovat etusivulla yhden klikkauksen päässä. Mielenkiintoisia blogeja voi etsiä hakusanoilla, ja oman blogin voi tagata viiteen eri kategoriaan.

Sivuille rekisteröityminen on tehty helpoksi ja palvelu hakee uusimmat postaukset automaattisesti blogista. Tässä vielä lainaus Blogipolun sivuilta:

Blogipolku on uusi yhteisö kaikenlaisille bloggaajille ja blogien lukijoille. Sivustolle on myöhemmin tulossa oma blogiaiheinen keskustelupalsta ja muita yhteisöllisyyttä lisääviä uusia osioita, jotta se palvelisi parhaalla mahdollisella tavalla jokaista bloggaajaa. Tarkoituksenamme on tuoda bloggaajille näkyvyyttä, uusia yhteyksiä ja postausideoita. Palvelu on kehitetty yhdessä bloggaajien kanssa heidän ideoitaan kuunnellen ja toivomme saavamme kallisarvoisia ideoita myös muilta käyttäjiltä.

Risut, ruusut, yhteydenotot, kysymykset ja parannusehdotukset osoitteeseen: pauliina(at)blogipolku.com
Tykkää meistä myös Facebookissa, seuraamme mielellämme blogejanne.

4 comments

  1. Täytyypä itelläki käydä tutustuu tuohon

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suosittelen, tosi helppokäyttöinen ja muutenkin toimiva ^_^

      Delete

Designed by: Natalie Groth